Walt Disney World:in hotellit

Walt Disney World:in hotellit

Walt Disney World:in hotellit.

Walt Disney World:in hotellit ovat aivan huvipuistojen vieressä. Olemme yöpyneet muutamissa näistä, mutta onko se kannattavaa yöpyä Disney:n omissa hotelleissa? Disney:llä on omat hotellit myös Pariisin Disneyland:ssä, mutta kerromme niistä toisessa postauksessa.

Jos valitset jonkun Walt Disney World:in 30 hotellista, pääset Disney:n taikaan kiinni jo hotellilla. Disney:llä on hotellit jaettu hintojen mukaan 4 eri kategoriaan. Hotellit samassa kategoriassa ovat hyvin samantyylisiä, oikeastaan ero on ”teemassa” millä hotelli on sisustettu. Myös hotellin sisällä on erilaisia huoneita. Teemahuoneita, sviittejä ja huoneita isoille perheille. Tämä on Disney:llä mahtavaa, että kaikki pääsevät kiinni Disney:n hotelleihin, myös yli 4 hengen perheet. Jokaisesta hotellista löytyy uima-allas, ravintoloita, lasten leikkipaikat, pelisali ja Disney:n oma kauppa. Täältä kaupasta löytää puistojen matkamuistoja, vaatteita, mutta myös esim. hammasharjan jos se on päässyt unohtumaan kotiin.

Walt Disney World:in hotellit. Art of Animation-hotelli.

Disney hotellien edut

1) Disney hotellien kuljetukset puistoihin

Tämä on aivan mahtava etu. Kuljetukset kuuluvat hotellin hintaa. Busseilla on omat aikataulut, koska ajavat mihin puistoon. Varsinkin aamuisin busseja tulee lähes 5 min välein. Jokaiselta hotellilta on bussikuljetus jokaiseen puistoon kuin myös vesipuistoihin ja Disney:n keskustaan, josta löytyy kauppoja ja ravintoloita. Riippuen missä hotellissa yövyt saatat päästä Disney:n omalla junalla, Monorail:lla hotellilta suoraan osaan puistoista. Osasta hotelleista menee myös Disney:n uusin kuljetusjärjestelmä, Skyliner. Tutustuimme Skylinereihin viime reissulamme ja se oli todella nopea ja hyvä kuljetusmuoto. Aiomme seuraavallakin kerralla mennä hotelliin, josta löytyy Skyliner.

Olemme kokeilleet myös omalla autolla menemistä puistoihin. Nykyisin hotellit veloittavat asukkailtaan maksun pysäköinnistä. Hinta vaihtelee jonkin verran hotelliluokan mukaan. Samalla maksulla saa pysäköidä myös puistojen pysäköintialueille. Parkkialueet ovat todella suuria ja jaettu alueisiin jotka on nimettu puiston teemaan soveltuvien Disneyn hahmojen mukaan. Etenkin aamuisin parkkialueille on jatkuvaa jonoa. Parkkipaikalta voikin kävelyä tulla yli kilometri, mutta onneksi parkkialueilla kulkee oma pikkujuna jolla pääsee portille ja takaisin omalle parkkialueelle. Aikaa ei Disneyn kujetuksiin verrattuna juurikaan säästä. Hotellin oma kuljetus on niin helppo, nopea ja vaivaton 👍🏻

Walt Disney World:in hotellit. WDW:n liput.
2) Disney Huvipuistoliput

Kun yövyt Disney:n hotellissa, saat etuja huvipuisto lipuista. Paketti lipuista ja hotellista tulee yleensä halvemmaksi kuin jos ostaisit ne erikseen ja yöpyisit jossain muussa hotellissa. Kun yövyt Disney:n hotellissa, pääset tiettyinä päivinä ennen muita puistoon. Myös ilta-aikaan hotellin vieraat saavat jäädä puistoon pidempään. Uutena etuna Disney hotellin asiakkaille on pääsy puistoihin 30 min. ennen puiston avaamista, joka päivä! Kalliimman Disney-hotellin asiakkaat saavat jäädä puistoihin sulkemisen jälkeen, joka ilta!

Disney:n Magic Band:it.
3) Disney:n Magic band

Disney hotellin vieraana voit ostaa ennen tuloasi tai sisään kirjautessassi Magic band:in. Tämä on ranneke, jolla saat avattua hotellihuoneesi, maksaa ostoksesi Disney:n huvipuistossa, hotellilla. Sama ranneke toimii Fast Pass-lippuna laitteille, mikäli olet varannut Fast Pass:it. Samalla rannekkeella löydät sinusta otetut kuvat, pääset Skylineriin ym. Todella mahtava juttu!

Disney:n hahmoja.
4) Disney hahmojen kanssa ruokailu

Halutessasi voit lisämaksusta osallistua Disney hahmojen kanssa aamupalalle, lounaalle tai illalliselle. Näitä järjestetään ainoastaan Disney hotelleissa ja huvipuistoissa. Kävimme kerran Pariisin Disneyssä Disney hahmo aamupalalla. Ruoka ei eroa tavallisesta ruokailusta. Ruokailun lomassa pöydän vieressä vierailee useampi eri Disney hahmo, joiden kanssa voi ottaa valokuvia. Meillä jäi kertakokeiluksi.

5) Fast Pass

Kun olet varannut hotellin ja puistoliput, voit varata netistä tai kännykän appilla FastPasseja. Näitä saat etukäteen varata 3kpl/pv/puisto. Kun olet käyttänyt Fast Passit, voit tilata niitä lisää puistosta. Nämä ovat todella hyviä sillä varsinkin suosituimpiin laitteisiin saattaa jono olla jo heti aamusta 2 tuntia…

Art of Animation- hotellin aulan taideteoksia.
6) Disney hotellin ohjelmat

DIsney hotellissa on pitkin päivää järjestetty tosi kivoja ohjelmia. Altaalla on aarteenetsintää ym. Joka Ilta uima-altaalla on joku Disney:n leffa suurelta valkokankaalta. Tietysti kaikissa huoneissa on Disney tv-kanavat.

Fantasia Gardens. Disney:n oma minigolf.
7) Disney minigolf

Saat yhden minigolf kierroksen ilmaiseksi kun yövyt Disney hotellissa. Disney:llä on kaksi omaa minigolf rataa. Nämä ovat kyllä hienot tavalliseen minigolf rataan verrattuna.

8) Puisto ostoksien toimitus hotellille.

Kun yövyt Disney:n hotellissa, on sinulla käytettävissä ilmainen puisto ostoksien toimituspalvelu. Kun ostat jotain puistojen kaupoista voit valita ostoksien toimituksen suoraan hotellille. Näin et joudu kantamaan puistossa ostoksiasi. Ostokset toimitetaan oman hotellisi kauppaan, josta saat hakea ne yleensä vielä samana iltana! Todella hyvä palvelu jota käytimme paljon!

Walt Disney World:in hotellit ovat todellakin yöpymisen arvoisia. Olemme itse olleet kolmessa eri hotellissa ja viimeisin Art of Animation, oli kyllä niistä kaikkien paras! WDW:n isoin uima-allas alue ja skyliner olivat voiton avain. Mikäli olet matkalla Walt Disney World:iin suosittelemme ehdottomasti Disney hotellissa yöpymistä. Hotellilla pääset Disney:n taikaan kiinni heti ja kuljetuksen helppous on raskaan puisto päivän jälkeen todella arvokas ❤️

Magic Kingdom:in ilotulitus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *